Om Accoat

Accoat udfører belægninger til industriens produkter og produktionsanlæg. Det gælder emner af enhver størrelse – lige fra store tankanlæg til små kanyler. Belægningerne er miljøvenlige kunststoffer, primært PTFE med egenskaber som forbedrer emnernes anvendelsesmuligheder og levetid.

En del af belægningerne er udviklet og testet i vores laboratorium, således at belægningernes egenskaber og holdbarhed er dokumenterede. For at dække behovet for slidstærke belægninger, har Accoat desuden udvidet sortimentet med en ny serie af armerede belægninger.

Den rigtige overflade ses direkte på bundlinien
Fluorplast har mange anvendelsesmuligheder, som er til stor gavn for miljøet og pengepungen. En af fordelene ved at anvende fluorplastbelægninger kan f.eks. være at opnå en mere rengøringsvenlig overflade, hvilket betyder reduktion af rengøringsmidler, vand og tid - derfor er besparelsen til gavn for både miljøet og økonomien.

Ydermere er fluorplastbelægningerne med til at forlænge det belagte emnes levetid, hvilket medfører en økonomisk besparelse

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.